Zuliga Dijaf

De stichting Catwalk4u organiseert

regelmatig Fashion Nights en geeft

fashion designers de kans om hun

creaties te showen op een professionele catwalk.


Arnhem Fashion Night - 18 juni 2016

Amsterdam Fashion Night - april 2016

Den Bosch Fashion Night - september 2016   

 

Zuliga Dijaf


Na mijn opleiding aan de modevakschool in 1986, heb ik geprobeerd om in de modebranche aan het werk te gaan. Helaas was het in die tijd erg moeilijk om daar tussen te komen. Mijn droom was om een eigen kledinglabel op de markt te zetten, maar daar moest je wel de middelen voor hebben en dat was in die tijd niet helaas niet mogelijk.


Maar om toch mijn hoofd boven water te houden, heb ik verschillende banen gehad en uiteindelijk 10 jaar lang een eigen cd-winkel gerund. Tussen de bedrijven door, heb ik de Mode Academie gedaan, de Detex-opleiding en een opleiding ‘lingerie maken’. Zo had ik mijn eigen klanten waar ik op maat kleding en lingerie voor maakte. Het bloed kruipt niet waar het niet gaan kan.


In 2012 kwam ik op het idee om mijn droom toch te realiseren. Een jaar lang van voorbereidingen betreft het maken van patronen en zoeken naar het juiste atelier en naar een goede kwaliteit 'leer' is het uiteindelijk gelukt! ‘Zoef Leather’ is een feit!


In 2013 is de webshop: www.zoefleather.nl gelanceerd waar de collectie wordt aangeboden. Zoef Leather’ is geen massaproductie, maar gemaakt in een beperkte oplage van een hoogwaardige leerkwaliteit. Daarnaast heeft ‘Zoef Leather’ een showroom in het centrum van Zaltbommel die elke eerste zaterdag van de maand open is. Hier kan men vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken met de collectie ‘Zoef Leather’. Maar men kan eventueel ook een afspraak maken om de showroom te bezoeken om een jurk te passen...Deelnemende Designers:


Fashion Night

Copyright © All Rights Reserved