Vana by Vandhana

Deelnemende Designers:


Vana, by Vandhana Debipersad


Met voorouders uit India, zelf geboren in Suriname en vanaf mijn 19e in Nederland was ik altijd op zoek naar kleding die én feestelijk is én die een mix is van de Westerse en Oosterse mode. Na een studie Informatica aan de Universiteit van Utrecht en 13 jaren te hebben gewerkt in de ICT werd het voor mij tijd om zelf een kledinglijn op te zetten die aan betreffende voorwaarden zou voldoen.


Ik ontwerp unieke vrouwelijke en soepelvallende kleding waarin elke dame zich supervrouwelijk kan voelen. Elke vrouw is mooi en bijzonder en kan het maximale uit haar leven halen. Of je kledingmaat S of XL hebt is niet belangrijk, wel belangrijk is dat je je goed in je vel voelt en onderscheidend bent. Een mooi kledingstuk geeft je de power om te stralen! Met mijn collectie wil ik graag vrouwen het zelfvertrouwen geven dat ze nodig hebben om hun hart te volgen en hun dromen waar te maken. Zelf ben ik dol op het strand dus is een collectie van strandkleding zeker een onderdeel van mijn kledinglijn.


Ik ben met een online shop begonnen (www.byvana.com), omdat er hiermee een goede

prijs-kwaliteit verhouding kan worden aangeboden en omdat de vrouw van vandaag voor het gemak van internetshoppen kiest. In de toekomst wil ik verbreding en verdieping van mijn collectie, dus er komen nieuwe materialen en nieuwe varianten naast de reeds aanwezige items.


De stichting Catwalk4u organiseert

regelmatig Fashion Nights en geeft

fashion designers de kans om hun

creaties te showen op een professionele catwalk.


 

 

Fashion Night

Copyright © All Rights Reserved