Priscilla Reynolds & Sumeyye Kocak

De stichting Catwalk4u organiseert

regelmatig Fashion Nights en geeft

fashion designers de kans om hun

creaties te showen op een professionele catwalk.


Arnhem Fashion Night - 18 juni 2016

Amsterdam Fashion Night - april 2016

Den Bosch Fashion Night - september 2016  

 

Priscilla Reynolds

Mijn naam is Priscilla Reynolds. Op mijn 13e ben ik begonnen met kleding maken.  Inmiddels heb ik al enkele jaren een eigen, kleine modelabel genaamd, PRICCI by Priscilla Reynolds. PRICCI by Priscilla Reynolds is het innovatieve label van de Ghanees, Nederlandse modeontwerpster Priscilla Reynolds.


Op de webshop van Priscilla Reynolds kun je de nieuwste kledingstukken vinden die je direct kanbestellen of indien mogelijk op maat kan laten maken.Je vindt onze showroom en ons atelier in Rotterdam. Elke kledingstuk is uniek en handmade.Alle kledingstukken worden stuk voor stuk door Priscilla zelf ontworpen en met behulp van een team

aan naaisters en stagiaires in het atelier gemaakt.


PRICCI by Priscilla Reynolds wordt gekenmerkt door vrouwelijkheid met een attitude.

De innovatieve ontwerpen zijn een combinatie van subtiele stoffen, zoals: zijde en fijne truien met ruige materialen, zoals: katoen, denim en leer. Pricci’s collectie bestaat uit prachtige gemakkelijk te dragen en te combineren jurkjes, tops, rokken, shorts en jassen.

De basiselementen van de collectie is gemaakt van subtiele kleuren, zoals: grijs, diepblauw, bruin, wit, beige en zwart. Deze zijn afhankelijk van het seizoen in combinatie met andere kleuren en prints.


Telefoonnummer: 0614995997

Adres: Dillenburgstraat 48, 3071 HB, Rotterdam


Sumeyye Kocak

Mijn naam is Sumeyye Kocak, 28 jaar oud geboren en getogen in Schiedam. Nadat ik de modeopleiding aan de Istanbul Mode Academie had afgerond was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. En met succes! Ik ben begonnen met het maken van maatkleding, en het runnen van naai- confectieatelier in Rotterdam.


In ons naaiatelier verzorgen wij de productie van dameskleding, herenkleding & kinderkleding. Kleine producties worden vervaardigd in onze eigen atelier. En grote producties in het buitenland ( Turkije ).Al jongs af aan heb ik enorme passie gehad voor mode en design en nu creëer ik mijn eigen personal brand genaamd SumK Design.

Dit een modemerk voor de moderne vrouw die belang hecht aan stijl en kwaliteit. Dit merk straalt succes en elegantie uit, ik werk met bekende bloggers en bereik veel dames via social media, facebook en instagram die mijn kledingstukken afnemen. Kleine collecties worden verkocht in het binnen en buitenland, Binnekort komt mijn webshop online


www.sumkdesign.com. U kunt de site bezoeken voor bestellingen en info.


Deelnemende Designers:


Fashion Night

Copyright © All Rights Reserved