Duc Nguyen

De stichting Catwalk4u organiseert

regelmatig Fashion Nights en geeft

fashion designers de kans om hun

creaties te showen op een professionele catwalk.


Arnhem Fashion Night - 18 juni 2016

Amsterdam Fashion Night - april 2017

Den Bosch Fashion Night - september 2017  

 

Nguyen Duc


Nguyen  Duc is geboren in Vietnam. Woont sinds 2014 jaren in Rotterdam.

Duc heeft tijdens zijn verblijf in Nederland heeft hij veel interesse voor vormgeving gekregen. Uiteindelijk is mode het vak waarin Duc zijn toekomst als designer ziet.

Om zijn ambitie in mode te realiseren heeft hij de opleiding modeontwerpen

gevolgd aan de Nederlandse Beautyschool in Rotterdam. Deze opleiding heeft hij met uitstekende resultaten afgesloten in juli 2015.


Hij heeft naast het ontwerpen ook veel aandacht voor de ambacht en de techniek van modeontwerpen. Zijn stijl is aan de ene kant zakelijk en ingetogen, waarbij contrasterend kleurgebruik en strenge lijnen in zijn ontwerpen kenmerkend zijn. Aan de andere kant vertonen de ontwerpen van Duc veel invloeden van zijn ingetogen Aziatische achtergrond en de invloeden van de Westerse Romantiek.

Naast de creatie van couture collecties voor vrouwen, heeft Duc ook sinds kort een compacte mannenlijn ontwikkeld, die hij ook in de toekomst op exclusieve basis op de markt zal gaan brengen.


Kortom Nguyen Duc is een talentvolle jongen ontwerper, die met veel gevoel voor elegantie en esthetiek zijn eerste stappen heeft gezet in de internationale modewereld.


Deelnemende Designers:


Fashion Night

Copyright © All Rights Reserved